0oy

test sonuçları ve pct önerisi

Test Sonuç Birim Referans Değerleri
E 2-ESTRADİOL *46.42 pg/mL 7.6-43
FSH *<0.100 mIU/mL 1.5-12.4
LH *<0.100 mIU/ml 1.7-8.6
TESTOSTERON (Total) 4.79 ng/mL 2.8-8.0

 

sonuçlar nasıl anlayamadım görüntü olarak ilaçlar çalıştı. pct önerilerinizi bekliyorum.

1 cevap

0oy

mriachje Puan400
testo prop masteron clen küründeydim haftalık 300 mg testo 100 200 de masteron.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Bu soruyu arkadaşlarınla da paylaşabilirsin



...

Merhaba Türkiye'nin en köklü ve en büyük hormon platformu olan peptidler ile Türkiye'yi tanıştıran www.peptidturkiye.com garantörlüğün de kurulan
bir platform dur ''STEROID TURKEY'' bu platformda steroidler odak noktası olmak kaydı ile tüm soruları sorabilir ve sorulan sorulara cevaplar bulabilirsiniz.

Başa Dön

Sosyal Medya Hesaplarımız